Denttaglio Clinic

Ati auzit de cea mai noua clinica dentara din Bucuresti, Denttaglio Clinic?

Situata in zona de nord a capitalei, clinica stomatologica Denttaglio dispune de cabinete moderne dotate cu aparatura care se ridica la cele mai inalte standarde internationale. Imbinand tehnologia de ultima generatie cu atentia la detalii si atmosfera prietenoasa aceasta ofera servicii integrate, venind astfel in sprijinul pacientilor de toate varstele.

Traim in secolul in care oamenii pun mare accent pe aspectul exterior. O lume in care dorim cat mai mult frumos in jurul nostru si in care vrem sa daruim, la randul nostru, tot frumos!

Cea mai importanta regula pentru mine cat si pentru businessul meu, este sa am grija de dantura! Si sa am un zambet perfect!

De aceea, astazi va marturisesc ca am inceput colaborarea cu Denttaglio Clinic si v-am pregatit foarte multe surprize!

denttaglio-clinic_2 denttaglio-clinic_3denttaglio-clinic_5denttaglio-clinic_6

 

La sfarsitul lunii Septembrie am fost invitata la deschiderea oficiala a clinicii dentare Denttaglio Clinic. Am fost incantata sa descopar o echipa tanara, profesionista care isi doreste sa ofere tratamente de ingrijire orala avansate. Dedicata 100% tratamentelor explicand fiecare detaliu al procedurilor care urmeaza a fi efectuate, inlaturand orice stare de anxietate, ascultand si implicand pacientul in luarea deciziilor.

Denttaglio Clinic este una dintre primele clinici care au introdus microscopul dentar sub controlul caruia se desfasoara majoritatea tratamentelor dentare, asigurand astfel garantia calitatii pe termen lung.

Aditional serviciilor traditionale de stomatologie, Denttaglio Clinic dispune de o serie de tehnologii noi precum: Vector Paro -folosit in premiera de catre medicii specialisti in tratarea afectiunilor parodontale, PRGF (Plasma Rich in Growth Factors) procedeu folosit in interventiile chirurgicale sau tehnologia CAD CAM – cea mai rapida, precisa si inovativa metoda de reconstituire dentara.

Din dorinta de a seta de la bun inceput asteptari realiste ale tratamentelor, Denttaglio Clinic foloseste cele mai moderne metode de comunicare cu pacientii lor. Astfel, acestia inteleg situatia de la care pleaca, materialele alese, precum si rezultatul final propus prin simulare digitala a zambetului  sau direct in cavitatea orala chiar inainte de inceperea tratamentului.

Denttaglio Clinic a implementat conceptul de stomatologie digitala, denumit Digital Smile Design. Aceasta abordare moderna implică simplificarea timpilor de execuție. Cat mai puține vizite la clinică pentru pacient, predictibilitatea planului de tratament și asigură o precizie crescută în execuția manoperelor.

„Ceea ce mă bucură nespus este că pacienții sunt incantati de tehnologia simularii digitale aplicata in stomatologia moderna pentru ca le ofera imaginea clara a etapelor necesare tratamentului si a rezultatului final. Astfel, inca din faza initiala, pacientii pot previzualiza aspectul viitor al propriului zambet redat fie prin fatete, coroane sau aparat dentar. Ceea ce este foarte important este faptul ca pacientul este coautorul propriului zambet, contribuind efectiv la proiectarea acestuia.” , mi-a marturisit Doctorul Klodian Hazizi, cofondatorul Denttaglio Clinic

 14484678_557627861104172_2277776728135356308_n

 

Una dintre regulile de baza este sa vizitezi medicul stomatolog cel putin de 2 ori pe an!

Pentru ca este posibil nici sa nu observi o afectiune dentara. Unele dintre acestea nu au simptome evidente si pot trece neobservate. Afectiunile dentare nu dispar de la sine, intrucat trebuie eliminati toti factorii care au determinat aparitia lor!

Iar cea mai importanta regula este sa acorzi o atentie deosebita periajului dentar!

Si pentru ca imi doresc sa aveti un ZAMBET PERFECT, astazi am un cadou pentru voi :

Periuta de dinti sonica electrica de la Philips Sonicare, o adevarata inovatie in igiena orala!

Philips Sonicare Diamond Clean, o periuta electrica in valoare de 1.000,00 ron. POATE FI doar A TA, daca te inscrii in concurs si urmezi pasii de mai jos:

  1. Like Paginii de Facebook Denttaglio Clinic;
  2. Share si like acestui articol pe pagina voastra de Facebook. Tag unui numar de 3 prieteni care credeti ca si-ar dori aceasta periuta.
  3. Like paginii mele Alina Vlad (in caz ca nu ati facut-o deja);
  4. Lasati un comentariu la acest articol cu adresa voastra de e-mail.

Concursul este valabil pana la data de 20.11.2016, ora 24:00. Tragerea la sorti se va realiza prin random.org. Castigatorul Periutei de dinti Philips Sonicare, va fi anuntat pe 21 Noiembrie.

MULT SUCCES TUTUROR!!!!

philips-sonicare-8philips-sonicare_7

 

Acorda mai multa atentie danturii tale si vei putea zambi in fiecare zi!

Calitatea nu este un Lux, este un mod de viata!

Vino la Denttaglio Clinic si vei gasi cel mai bun loc pentru a-ti asigura ingrijirea dentara! La cele mai inalte standarde! Pana la data de 31 Decembrie 2016, beneficiezi de reduceri de pana la 50% la Rx, igienizari, albiri si obturatii.

www.denttaglio.ro