BOBBI BROWN COSMETICS ROMANIA

Bobbi Brown Cosmetics 15 - www.alinavlad.com

Saptamana trecuta am avut placerea sa particip la deschiderea primului magazin Bobbi Brown Cosmetics, in Bucuresti, Baneasa Shopping City. Estetica moderna si curata a lui Bobbi Brown Cosmetics este reflectata si in designul magazinului, prin mobilierul din otel industrial si marmura Carrara. De cum treci pragul acestei noi destinatii de shopping te simti ca intr-un apartament chic din Soho.

Makeup artistul Bobbi Brown, fondatoarea si Directorul de Creatie al companiei Bobbi Brown Cosmetics, a revolutionat industria frumusetii in anul 1991, odata cu lansarea a 10 nuante de rujuri maro si o filozofie simpla:

“Machiajul este o cale pentru femei sa arate si sa se simta ca ele insele, doar mai frumoase si mai increzatoare.”

Bobbi Brown Cosmetics 14 - www.alinavlad.comBobbi Brown Cosmetics 22 - www.alinavlad.comBobbi Brown Cosmetics 16 - www.alinavlad.comBobbi Brown Cosmetics 3 - www.alinavlad.comBobbi Brown Cosmetics 5 - www.alinavlad.comBobbi Brown Cosmetics 19 - www.alinavlad.comBobbi Brown Cosmetics 4 - www.alinavlad.comBobbi Brown Cosmetics 6 - www.alinavlad.com

 

Lansarea magazinului Bobbi Brown a fost celebrata pe 10 decembrie printr-un eveniment spectaculos, derulat sub conceptul The secret of beauty is simple, be who you are”.

Astfel, cei aproximativ 150 de invitati din presa locala, bloggeri, beauty editors, make-up artisti si influenceri s-au relaxat admirand si testand produsele BOBBI BROWN COSMETICS, si au aplaudat totodata prezenta invitatilor speciali, precum Eliano Bou Assi (Director of Artistry and Education) si a altor reprezentanti din managementul balcanic sau EMEA ai brandului. Gazdele evenimentului au fost Ioana Georoceanu, Marketing Manager Bobbi Brown si Adrian Simionescu, Country Manager Estée Lauder România.

Pentru mine a fost ocazia perfecta de a descoperi produsele Bobbi Brown si serviciile profesioniste oferite de brand. Si m-am bucurat enorm sa primesc in dar un creion de buze culoarea mea preferata. Bobbi Brown Cosmetics ofera o gama larga de produse de machiaj, pensule, accesorii, parfumuri si produse de ingrijire. Anticearcănele, fondurile de ten si pudrele esentiale ale lui Bobbi vin in nuante galbui, care corecteaza tonurile naturale ale pielii si arata natural pe toate tipurile de ten.

Produsele de machiaj pentru ochi, pometi si buze sunt atemporale si create pentru a fi atat de subtile sau de dramatice cat isi doreste o femeie. Pensulele si uneltele de machiaj sunt toate de nivel profesionist. Fiecare pensula este realizata manual si conceputa cu o densitate si o forma a perilor specifica pentru a cuprinde si a retine culoarea pentru o aplicare precisa.

Colectia de produse de ingrijire a lui Bobbi Brown Cosmetics ajuta la pregatirea pielii pentru un machiaj perfect finisat. Aceasta este o componenta-cheie a filozofiei lui Bobbi. Make-up artistii sai profesionisti sunt pregatiti de un grup de artisti de elita, alesi personal de catre Bobbi pentru a invata femeile sa fie proprii lor experti in frumusete. Inaintea aplicarii machiajului, se ia in considerare stilul personal, stilul de viata si preferintele fiecarei femei.

De aceea va recomand cu drag lectiile esentiale de machiaj ale lui Bobbi Brown, concepute pentru a fi adaptate la nevoile individuale ale femeii. Fiecare Lectie de Machiaj se incheie prin crearea unui face chart personalizat pentru a ajuta femeia sa recreeze machiajul acasa.

Bobbi Brown Cosmetics 23 - www.alinavlad.comBobbi Brown Cosmetics 7 - www.alinavlad.com Bobbi Brown Cosmetics 8 - www.alinavlad.comBobbi Brown Cosmetics 12 - www.alinavlad.comBobbi Brown Cosmetics 2 - www.alinavlad.comBobbi Brown Cosmetics 17 - www.alinavlad.com Bobbi Brown Cosmetics 13 - www.alinavlad.com

 

Abordarea sa unică asupra cosmeticelor a venit ca un cadou indelung asteptat de femeile care isi doreau sa poarte un machiaj natural. Astfel, ea a atras atentia imperiului Estée Lauder Companies, care a cumparat Bobbi Brown Cosmetics in anul 1995. După mai bine de 22 de ani, Bobbi Brown Cosmetics este brand-ul numarul unu pentru makeup artisti, lansat de o femeie. Produsele sale sunt diponibile in peste 70 de tari si ofera o gamă larga de produse pentru machiaj, ingrijirea pielii, parfumuri si accesorii.

De asemenea, Bobbi a scris opt carti de instructiuni in ceea ce priveste frumusetea si stilul de viata, devenind unul dintre cei mai bine vanduti autori, potrivit revistei New York Times. Ea continua sa scrie si este o prezenta permanenta in culisele New York Fashion Week, lucrand deja cu unii dintre cei mai influenti creatori de moda din industrie.  In continuarea mesajului sau bazat pe increderea in sine, Bobbi a lansat in 2010 Campania Pretty Powerful, inspirata de ideea ca “toate femeile sunt frumoase fara machiaj – dar machiajul potrivit poate fi de impact (pretty powerful).” Lăudata de femeile de peste tot, campania a fost prima din industria frumusetii care a folosit fotografii inainte si după machiaj a unor femei “reale”.

Impactul creat de Bobbi merge mai departe de industria frumusetii si a modei. In 2008, ea a primit un Titlu Onorific de Doctor din partea Universitatii de Stat Montclair. In 2010, Bobbi a fost numita de către Presedintele Obama membra în Comitetul Consultativ pentru Politici Comerciale si Negociere.

Odata cu cresterea brand-ului pe plan global, mesajul lui Bobbi ramane si astazi acelasi:

“Secretul frumusetii este simplu – fii tu insati.”

Bobbi Brown Cosmetics 9 - www.alinavlad.comBobbi Brown Cosmetics 10 - www.alinavlad.comBobbi Brown Cosmetics 11 - www.alinavlad.com

 

 Stay Pretty Powerful ! 

Bobbi Brown Cosmetics Romania

Make Up:   Andra Preda Make Up

Dress: TGH Fashion