World Class Park Lake Bucharest

World Class Park Lake isi va deschide portile din 23 ianuarie!

Iarna asta, ai la dispozitie un nou centru wellness, perfect pentru antrenamentele tale: World Class Park Lake – clubul din mijlocul naturii.

 

World Class Park Lake ocupa un spatiu de peste 1.800 de mp (club si terasa) si are o piscina semi-olimpica pentru cei pasionati de innot.
World Class Park Lake iti mai pune la dispozitie cele mai bune facilitati si cei mai buni traineri. La cel mai nou club din reteaua de centre de fitness World Class Romania, te vei putea bucura de peste 50 de clase sustinute de traineri certificati international. Clasele de grup includ concepte predate de expertii World Class, de la Yoga la Aqua Gym si de la Interval la Cycling, precum si programe dezvoltate de LES MILLS™, cel mai mare furnizor de programe de fitness din lume si partener principal World Class Romania. Le poti incerca pe toate atat in studioul de aerobic, cat si in cel de cycling.
Zona de fitness te asteapta cu cele mai noi echipamente Life Fitness pentru antrenamentele cardio si de forta. Am pregatit pentru tine si o zona pentru antrenamente functionale cu cele mai noi accesorii de fitness: TRX, Bulgarian Bags, Core Bags etc. 
Vino si descopera cel mai nou club World Class Romania, primul club situat in mijlocul naturii, special conceput pentru a deveni alegerea ta numarul 1 in materie de fitness si petrecere a timpului liber!

Photo Credit: David Ghisa

Location: World Class