Cum a fost la NovemBEARD 2015 ?

Novembeard

Astazi vreau sa va povestesc cum a fost la NovemBEARD 2015!

Este deja al doilea eveniment la care particip si pot spune ca imi place din ce in ce mai mult. Atmosfera a fost incendiara, seara fiind deschisa de fanfara ARE YOU ANYWHERE si concertul Macanache. Desi are un scop caritabil, NovemBEARD se desfasoara intr-un cadru informal, distractiv si plin de stil ce are in prim plan Barbatii Cu Barba din Romania, de orice varsta si statut social. 

Evenimentul a fost prezentat in acest an de inegalabila Cosmina Pasarin care a reusit sa ne transmita foarte multa emotie dar si voie buna.

Novembeard-21-www.shopaholicalife.com_Novembeard-1-www.shopaholicalife.com_Novembeard-28-www.shopaholicalife.com_Novembeard-12-www.shopaholicalife.com_

 

Dupa cum bine stiti, in luna Noiembrie a fiecarui an se numara barbosii. I-am numarat si eu la cea de-a III-a editie NovemBEARD, ce a avut loc joi, 26 noiembrie 2015, in clubul LOFT din Bucuresti. Echipa Stup Art-Fashion a facut posibila organizarea acestui eveniment si anul acesta. Trebuie sa va reamintesc ca NovemBEARD se sarbatoreste in fiecare an in luna Noiembrie, in intreaga lume…de catre barbatii barbosi si cei care decid sa isi lase barba sa creasca in scop caritabil.

Trend-ul a inceput in 2009, iar in 2013 a ajuns si la noi prin acest eveniment. Prima editie NovemBEARD a strans peste 10.000 lei, care s-au donat copiilor ce sufera de autism, iar a II-a editie a strans 9000 lei donati catre Parohia “Pogorarea Sfantului Duh – Sfantul Nicolae – Militari”. De data aceasta a fost sustinut un alt caz social.

Maria Bucuroiu (fiica directorului revistei “Lumea credinței” – Răzvan Bucuroiu) care până la vârsta de trei ani a avut o viaţă normală, a intrat pe 9 iulie a acestui an, fără de veste, în comă. Medicii din România nu au reușit până acum să îi pună un diagnostic. După săptămâni de eforturi, au readus-o printre noi, însă boala neidentificată a lăsat urme adânci. Părinţii ar vrea să o trateze, dar în România nu i se poate pune un diagnostic! Trebuie dusă la consult în străinătate, unde costurile sunt astronomice pentru un om obişnuit, ținând cont că statul român prin Casa de Asigurări de sănătate (CAS), nu decontează cheltuieli care țin de stabilirea unui diagnostic, ci doar tratamente sau operații. Pentru orice donatie puteti accesa acest link: http://www.rostonline.ro/2015/10/fiti-partasi-la-o-minune/

Una peste alta, evenimentul NovemBEARD 2015 a reusit sa adune peste 500 de oameni, cu sau fara barba, printre care si 5 barbosi de renume ai Capitalei care au scos la licitatie un obiect personal si valoros pentru ei. Iulian Vacarean – Director Artistic Femei pe Matasari, Designerul Florin Dobre, Don Arthur – designer Marie Ollie, Cosmin Tudoran de la fosta Casa Locco si Chef FOA au reusit sa stranga in urma licitatiei suma de 15.000 lei care va ajunge la Maria Bucuroiu, a carei poveste ati aflat-o deja.

Cei care au fost prezenti la eveniment au fost cu siguranta emotionati de lectia pe care ne-a oferit-o Iulian Vacarean:

“Viitorul inseamna arta, credinta si iubire!”

El si-a licitat tricoul inscriptionat cu versurile trupei “Goodbye to Gravity”- The day we give in is the day we die!, aducand un omagiu victimelor din clubul Colectiv.

Novembeard-11-www.shopaholicalife.com_Novembeard-3-www.shopaholicalife.com_Novembeard-15-www.shopaholicalife.com_Novembeard-9-www.shopaholicalife.com_Novembeard-16-www.shopaholicalife.com_

 

Eu inca mai cred si sper ca si voi…ca putem construi impreuna un viitor mai bun in care sa oferim mai multa iubire si sa ne ajutam unii pe ceilalti. Sincer nu stiu cat va dura acest trend denumit NovemBEARD… insa cata vreme se strang bani pentru ajutorarea unor oameni cu probleme… eu cred ca trebuie sa ii felicitam pe organizatori pentru initiativa laudabila si pentru realizarea unui eveniment reusit.  

Ca in fiecare an, la NovemBEARD s-au premiat si cei mai faimosi barbosi:

1) Barba Cea Mai Frumoasa :   Gabriel Zorila

2) Barbosul De Succes:   Dede

3) BARBA ANULUI 2015:   Silviu Pasca

Novembeard-5-www.shopaholicalife.com_1Novembeard-8-www.shopaholicalife.com_Novembeard-10-www.shopaholicalife.com_Novembeard-14-www.shopaholicalife.com_1Novembeard-4-www.shopaholicalife.com_Novembeard-23-www.shopaholicalife.com_Novembeard-19-www.shopaholicalife.com_novembeard 2015 - www.shopaholicalife.comNovembeard-26-www.shopaholicalife.com_

 

A fost o seara superba cu momente speciale in care am socializat si ne-am reintalnit cu vechi prieteni cu barba sau fara barba. Sper sa ne revedem la anul la urmatoarea editie NovemBEARD!

Ce spuneti …Va lasati Barba sau nu?